Soiltech Solutions
NL EN EN

Soiltech | Specialty meststoffen

Soiltech komt voort uit een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar het optimaal voeden van gewassen en de route naar een zo hoog mogelijke gewasopbrengst. Het bedrijf is onderdeel van de Van Iersel Holding, een familiebedrijf dat stamt uit 1947 en wat zich de laatste 30 jaar heeft ontwikkeld tot een koploper in de productie van bodemverbeteraars en grondstoffen voor de potgrondindustrie. Uit interesse voor de meest optimale voeding van gewassen heeft Van Iersel zich verdiept in bodemgezondheid en de mineralenbalans in de bodem. Voortvloeiend daaruit ontstond als vanzelf de interesse in de specifiekere nutritionele behoefte van het gewas. Deze interesse leidde tot de oprichting van Soiltech.

Soiltech is sterk in de ontwikkeling en productie van specialty meststoffen. Met een stevige R&D afdeling wordt er veel geïnvesteerd in de ontwikkeling en het testen van specialty meststoffen. 

Momenteel zijn we hard aan het werk aan onze nieuwe website. Medio 2019 zal deze online gaan. Mist u informatie? Neem dan contact met ons op via 0411-648105 of stuur een e-mail

Onze producten zijn verkrijgbaar bij:

Telermaat          

                                


We maken deel uit van:

   

Nieuws en Teeltips

LEES MEER
Focus op wortelverbetering en knolzetting

In augustus 2018 werd de noodklok geluid door de organisatie van…

Mangaangebrek in de Akkerbouw

Met name een hoge bodem-pH en/of een hoog organisch stofgehalte (>…

Borium tekorten

Al een aantal jaren is er een dalend boriumgehalte en dalende…

Agenda

OVERZICHT